Ocene o Prostaline

 • Eva
  Prostalin je resnično učinkovito zdravilo, katerega lastnost lahko imenujem naravna sestava. Z možem sva opazila prve rezultate po 1, 5 tednih od začetka tečaja, zato sva se odločila, da greva skozi zdravljenje do konca. Oba sta bila zadovoljna z učinkom zdravila, moj mož je imel prostatitis in najino spolno življenje se je izboljšalo.
  Prostaline
 • Nejc
  Že več kot dve leti z ženo nisva mogla uživati v intimnosti. Neprestano so me mučile bolečine in kaj je bilo moje presenečenje, ko so mi pred nekaj manj kot dvema mesecema postavili diagnozo prostatitis. Zdravnik, ki sem ga poznal, je takoj priporočil Prostaline. Bila sem prijetno presenečena nad ceno zdravila. Izkazalo se je, da je zdravilo precej učinkovito, z ženo se je vse izšlo.
  Prostaline
 • Matic
  Zelo dobro zdravilo. Težko sem uriniral in predpisali so mi več zdravil. Priporočila so vključevala kapsule Prostaline proti prostatitisu. Odločil sem se, da začnem z njimi in nikoli nisem obžaloval, zdravilo je hitro rešilo težavo, opazil sem celo izboljšanje moči.
  Prostaline
 • Lara
  Z ženo eno leto nisva mogla imeti otroka. Poiskal nasvet od zdravnika, ki je priporočil zdravilo Prostaline. Kapsule proti prostatitisu niso samo izboljšale mojega počutja in razbremenile neprijetnih občutkov, ampak tudi povečale moč. Prijeten dodatek k zdravljenju je nosečnost žene.
  Prostaline
 • Luka
  Prostatitis me je mučil eno leto in nobeno zdravilo ni pomagalo rešiti težave. Le nekaj časa se je bilo mogoče znebiti bolečine, a čez nekaj časa se je vrnila. Pred kratkim odkrite kapsule Prostaline. Zdravilo je pomagalo znebiti nelagodja v enem tednu, bolečina se ni vrnila niti dva meseca po poteku zdravljenja.
  Prostaline
Uporabniška ocena Prostaline
4.3
22