Navodila za uporabo Prostaline

Navodila za uporabo tablet Prostaline

kako uporabljati prostalin

Prostalin je zdravilo proti prostatitisu, ki bo pomagalo lajšati bolečine in se vrniti v normalno življenje. Da bi dosegli pozitiven rezultat jemanja zdravila, se morate držati pravil sprejema, predpisanih v navodilih za uporabo.

Pogoji za učinkovit vnos drog:

  • Prenehanje kajenja. Poleg tega je priporočljivo omejiti uživanje alkoholnih pijač.
  • Prilagoditve menija. Iz vsakodnevne prehrane je treba odstraniti slano in prekajeno hrano, začimbe, mastno in sladko hrano. Prav tako se je vredno odpovedati vsaki rdeči slaščici in zelenjavi. V jedilnik boste morali dodati ribe, meso, juhe.
  • Izogibanje sladkorju in medu. V tem primeru lahko priljubljene izdelke nadomestite z marmelado ali marmelado.
  • Zmanjšajte stres. Priporočljivo je, da se izogibate konfliktom, ne pa prehladite.
  • Zavrnitev intimnih odnosov. Spolne odnose je treba omejiti, dokler simptomi bolečine ne minejo.

S pravočasnim vnosom zdravila in razvojem novih navad bo uvedba novega menija pripomogla k doseganju želenega rezultata. Kako uporabljati zdravilo? Kapsule prostalina je treba jemati peroralno z veliko vode. Ni vam treba odpreti lupine in jesti praška kapsule proti prostatitisu. Odmerjanje zdravila je 1 kapsula na dan po obroku.

Prvi rezultati se prikažejo en teden po začetku tečaja. Za popolno okrevanje morate piti od 30 do 40 tablet - 2 pakiranji prostalina. Po zdravljenju se ne smete vrniti v prejšnji ritem in način življenja. Izogibanje alkoholu in nezdravi hrani bo zmanjšalo tveganje za ponovitev bolezni.

Indikacije za zdravljenje - prostatitis v kateri koli fazi. Orodje ni priporočljivo za uporabo pri bolnikih z alergijami na sestavine sestavka. To so edine kontraindikacije za uporabo zdravila. Prehransko dopolnilo nima stranskih učinkov. Prostaline lahko kupite, če živite v Sloveniji, na spletni strani podjetja.